Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce muamelei bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın düzenli testleri kuruluşlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ait muayene geliştirme çalışmalarımız vardır. 

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın kapıları ile müstacel yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı ruz doğrulama yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin çoğunlukla hangi sayfaları ziyaret etmiş olduğu ve internet sayfalarından kusur mesajları alıp almadığı kabil ziyaretçilerin genel ağ sitesini elbette kullandığı ile alakadar fen toplar.

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Vüruten teknolojiyle omuz omuza yangın merdiveni seçenekleri, daha çokça emniyetli hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her saat takip fail bir firmayız.

Yangın Çıkış Kapısı Yangın Kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalı, kolay ve hariçya sahih açılmalıdır.

Yaşamsal önem taşıyan bu mevzuda kapı arayan azraillar ucuz kapı sattığını iddia fail kişilerle önlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede kifayetsiz olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da beis olamayacaktır.

Yangın kapısı ivedi çıkış yürekin kullanılacaksa o vakit lüzumlu koşulları / standartları sağlayan yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Yangın baplarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade âdem evladı evetşıyor ise yangın bapsı gidiş istikametüne sağlıklı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri şiddetli ateşe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesinlikle kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Meydanında mütehassıs ve sertifikalı referansçılarımızın yardımları ile her projeye yarar yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Report this wiki page